Jäseneksi

Yhdessä olemme enemmän!

Maksamalla jäsenmaksun 20 €/vuosi tilille FI67 8000 1201 4052 80 pääset mukaan tukemaan yhdistyksen tärkeää työtä. Halutessasi voit maksaa kolmen vuoden jäsenmaksun kerralla, jolloin maksat 59€. Vain jäsenmaksutulojen avulla toimintamme on mahdollista!

Muista laittaa maksun tiedonantoihin nimesi ja yhteystietosi (nimi+osoite+sähköposti).

 

Jäsenenä

- annat tukesi synnytyskulttuurin edistämiselle Suomessa ja tuet ainutlaatuisen yhdistyksen toimintaa

- saat upean Sydänääni -lehden kahdesti vuodessa

- saat alennusta seminaareista/tapahtumista

- voit vuokrata synnytysaltaita, TENS-laitteita sekä synnytysjakkaraamme muita edullisemmin

- voit myös perustaa paikkakunnallesi uuden paikallisryhmän ja osallistua vuosittaiseen paikallistoimintapäivään

- voit liittyä postituslistallemme

- olet oikeutettu käyttämään kirjastoamme

 

Kannatusjäsenyys yrityksille ja yhteisöille

Erityisesti yrityksille ja yhteisöille suunnatun kannatusjäsenyyden vuosimaksu on 60 euroa. Kannatusjäsenmaksun maksaneet saavat Sydänääni -lehden ja  yrityksen/yhteisön nimi ja nettisivujen osoite julkaistaan internet-sivuilla sekä Sydänääni -lehdessä nähtävillä olevassa kannatusjäsenlistassa. Yksityishenkilötkin voivat halutessaan liittyä kannatusjäseniksi.

Kannatusjäsenenä yhteisösi tai yrityksesi antaa tukensa Aktiivinen synnytys ry:n tekemälle tärkeälle työllä Suomen synnytyskulttuurin edistämisessä ja on mukana mahdollistamassa valtakunnallista toimintaa!

Liity kannatusjäseneksi maksamalla 60€ Aktiivinen synnytys ry:n tilille FI67 8000 1201 4052 80. Ilmoita viestikentässä kannatusjäsenen (yritys/yhteisö) nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja mahdollinen www-osoite. Mikäli kannatusjäsen ei halua lehteä tai nimeä & www-osoitetta kannatusjäsenlistalle, niin ilmoitathan siitä sihteerille (sihteeri at aktiivinensynnytys.fi).


Jäsenasiat

Liittyminen/eroaminen, osoitteenmuutokset, jäsenmaksukyselyt jne.

sihteeri [at] aktiivinensynnytys.fi