Doula- ja Kotilolista

Doulalista

Yhdistyksen doulalistalle voivat ilmoittautua kaikki halukkaat doulat. Koska doulia on monenlaisia, yhdistys ei ota vastuuta doulien ammattitaidosta tai kyvystä olla tukena synnytyksessä. Itselle sopivan doulan löytämisessä auttaa se, että on etukäteen miettinyt mitä doulalta haluaa. Doulaksi tulisi valita ihminen, jonka seurassa synnyttäjän olo on hyvä ja turvallinen.

 

Kotilolista

Yhdistyksen kotisynnytyslistalla on kätilöitä ja synnytyslääkäreitä, jotka tulevat mahdollisuuksien mukaan synnytysavuksi kotiin. Jokainen kätilö/lääkäri työskentelee omilla ehdoillaan ja tarjoaa erilaisia synnytyspalveluja. Paras tapa aloittaa kotisynnytyksen suunnittelu, on ottaa yhteyttä oman alueen kotiloon!

Koska kotisynnytyksiä hoitavia kätilöitä/ lääkäreitä on vielä kovin vähän,  kannattaa kotisynnytystä suunnittelevan ottaa rohkeasti yhteyttä myös oman alueensa synnytyssairaalaan ja kysellä sieltä kotisynnytyksiä hoitavia kätilöitä.

 

HUOMIO! Jos haluat nimesi ja yhteystietosi doula- tai kotilolistalle, laita spostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

-------------

UUTTA Kotisynnytysten kätilöt ja doulat kartalla

Koulutetut doulat, kätilöt ja gynekologit/obstetrikot ovat tervetulleita kartalle, ja pääsevät sinne laittamalla Sennille
1) nimensä
2) roolinsa (kotikätilö, doula, synnytyksiin erikoistunut lääkäri)
3) paikkakunnan jolla toimivat ja
4) yhteystietonsa.
Senni Lipponen
s-posti: senni.lipponen (at) gmail.com

Doulalista

Lue lisää...

kotilolista

Lue lisää...