Paikallistoiminta

Haluatko olla muuttamassa synnytyskulttuuria synnyttäjälähtöisempään suuntaan? Kiinnostaako yhdistyksen toimintaan osallistuminen? Tai onko sinulla jotain erityistaitoja yhdistyksen käyttöön?

 

PAIKALLISTOIMINTA PAIKKAKUNNITTAIN

 

Yhdessä olemme enemmän

Aktiivinen synnytys ry:n hallituksen jäsenet ja paikalliset aktiivit ympäri Suomen ottavat uudet ihmiset ilolla porukkaan mukaan. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja porukkaan kuuluu kaikenlaisia ihmisiä, joten rohkeasti mukaan vain!

Monet naiset perheineen ovat saaneet arvokasta vertaistukea vapaaehtoisten järjestämistä keskusteluilloista ympäri Suomen. Yhdistyksen aktiiviset jäsenet ovat myös osallistuneet erilaisiin tapahtumiin ja kertoneet siellä yhdistyksestä ja sen toiminnasta.

Aktiivinen synnytys ry:n jäsenet voivat perustaa uusia paikallistoimintaryhmiä tai osallistua jo toiminnassa olevien ryhmien toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Facebookissa on oma, suljettu ryhmä paikallistoimintaa järjestäville aktiiveille. Mikäli olet kiinnostunut paikallistoiminnan järjestämisestä tai haluaisit muuten osallistua yhdistyksen toimintaan, niin ota rohkeasti yhteyttä paikallistoimintavastaavaan tai info-postin kautta hallituksen jäseniin. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Paikallistoimintapäivästä tukea aktiiveille

Aktiivinen synnytys ry järjestää vuosittain paikallistoimintapäivän kevään vuosikokouksen yhteydessä. Paikallistoimintapäivään osallistuminen on matalan kynnyksen väylä päästä tutustumaan muihin yhdistyksen aktiiveihin ja siihen millaista toimintaa omalla paikkakunnalla on/voisi järjestä. Lisätietoja löydät paikallistoimintapäivästä jäsenille alkuvuodesta lähetettävästä jäsenkirjeestä ja/tai internetsivujen Ajankohtaista osiosta.

 

Yhdistykseltä avustusta toimintaan

Paikallistoimintaan on mahdollista hakea avustusta 1-2 kertaa vuodessa. Tavallistesti avustusta on myönnetty keskusteluiltojen vuokrakuluihin. Vapaamuotoisen avustushakemuksen voi lähettää hallituksen käsiteltäväksi sähköpostilla (info [at] aktiivinensynnytys.fi).

Materiaalia paikallistoimintaa järjestäville

Aktiivinen synnytys ry:n juliste (A4) ja esite

Paikallistoiminnan eettiset periaatteet

Vertaisryhmän ohjaaminen -kooste 14.3.2015 paikallistoiminta-aamupäivästä

Miten aloittaa toiminta?

Keskusteluiltojen järjestämisestä

Tunnetko oman kotipaikkasi ja lähiseudun ASRY:laisia? Haluaisitteko tutustua, jakaa synnytyskokemuksia ja opastaa odottajia? Jos ette vielä pidä säännöllisiä keskusteluiltoja, tässä inspiraatioksi ja malliksi kertomus siitä, miten Seinäjoella aloitettiin kuukausittaiset ASRY:n teemaillat.

Paikallistoiminnan eettiset periaatteet

Lue lisää...